Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2019. szeptember 14. (szo)nincs adatBudapestTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

KÜLÖNLEGES FUTÓÉLMÉNY NYITOTT, ÉRDEKLŐDŐ SPORTBARÁTOKNAK

A BIZALOMFUTÁS egy nyitott közösségi futóesemény a Suhanj! Alapítvány szervezésében, amelyen párokba rendeződve futunk és próbáljuk ki, milyen érzés a látásunk nélkül teljesíteni egy távot. A könnyed kocogás során bárki kipróbálhatja, milyen vezetni és vezetve lenni. A szemléletformáló programon nemcsak a látássérült sportolók világáról tudhatsz meg többet, hanem a saját kommunikációs és együttműködési készségeidet is fejlesztheted.

Az eddigi három BIZALOMFUTÁS-on több száz futó tette próbára magát. Most itt az újabb lehetőség. Te kire bíznád rá magad? Hívd el a barátaidat, futótársaidat, munkatársaidat is! Mindenkit szeretettel látunk. Jöhetsz egyedül vagy ismerősökkel. És az sem fontos, hogy gyakorlott futó legyél, hiszen akár sétálva is teljesítheted az egykilométeres körünket.

? REGISZTRÁCIÓ
A programunk ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, tedd meg itt: https://forms.gle/BtpaeKhfxEsHG8hG8

RÉSZLETEK >>>

? A SZERVEZŐ SUHANJ! ALAPÍTVÁNYRÓL
A Suhanj! Alapítvány 2010 óta osztja meg a mozgás örömét fogyatékkal élő társainkkal. Önkénteseink számtalan futóversenyen, úszó-, kerékpáros- és triatlon eseményen segítettek hozzá látássérült, kerekesszékes és értelmi sérült sportolókat céljaik eléréséhez. Csak a tavalyi évben 14 194 kilométert futottunk együtt az edzéseinken és versenyeken. Mozgalmunk minden héten kétszer szervez közösségi futóedzéseket a Margitszigeten. És most elhívunk téged és akár a partneredet is: várunk a BIZALOMFUTÁSRA!

? A BIZALOMFUTÁS MENETE
Rövid gyakorlati útmutatást és gyakorlási lehetőséget követően a párok egyik tagja bekötött szemmel futja végig az 1 kilométeres kört, látó társa közvetlenül mellette fut és egy mindkettőjük által kézben tartott szalaggal és a szavaival segíti, irányítja párját a haladásban. A párok a táv teljesítése után megbeszélik élményeiket, majd szembekötőt és szerepet cserélnek. Mire átlépitek a célvonalat, már ti is tudni fogjátok, hogy a vakok számára nem a látás hiánya a legnagyobb akadály a rendszeres mozgásban, megbízható kísérő segítségével ők is átélhetik a mozgás örömét!

? KIKET VÁRUNK AZ ESEMÉNYRE? (spoiler: mindenkit)
> Van olyan barátod, hozzátartozód, akire bátran rábíznád magad? Hívd meg őt is! Legyetek egymás támaszai a kihívás teljesítése során, adjatok erőt egymásnak is!
> Ha egyedül jönnél, akkor is biztosítunk számodra egy megbízható párt a jelentkezők és a SUHANJ! Alapítvány képzett önkéntesei közül.
> A párok mindkét tagja kipróbálhatja majd a guide-olást a Hajós Alfréd uszoda körül vezető 1 kilométeres körön.

? REGISZTRÁCIÓ
Segítsd a program szervezését egy gyors regisztrációval is: https://forms.gle/BtpaeKhfxEsHG8hG8

? TOVÁBBI HASZNOS INFORMÁCIÓK
> 9:00 | Ha átöltözési, zuhanyzási lehetőséget keresnél, várunk a Suhanj Fitness edzőteremben a Jászai Mari térnél (XIII. kerület Tátra utca 6.). A résztvevők egy része a margitszigeti találkozóponthoz ekkor indul.
> 9:30 | A párok megtalálása és a regisztráció zökkenőmentessége érdekében, kérjük, érkezz meg minél előbb a margitszigeti Alfréd Hajós National Swimming Stadium elé, mi már 9:30-tól ott leszünk. Kérjük, legyél tekintettel a többi résztvevőre, érkezz időben.
> 10:00 | A program hivatalos részének kezdete;bemelegítéssel indítunk és a kísérés ("guide"-olás) gyakorlati részére is felkészítjük a résztvevőket. Ezután kezdjük el a futást, páronkénti indítással.

? A helyszínen csomagmegőrzéssel is készülünk.
? Fogyatékkal élőként csatlakoznál, kísérőre, futókocsira vagy handbike-ra van szükséged? Segítünk, csak írj itt, vagy dobj e-mail-t a suhanj@suhanj.hu címre.
? Az eseményről fényképeket készítünk. Jelentkezéseddel és részvételeddel hozzájárulsz, hogy a rólad készült képeket a SUHANJ! Alapítvány a kommunikációja során felhasználja.

Ne feledd a regisztrációt! https://forms.gle/BtpaeKhfxEsHG8hG8
Ne feledd elhívni a futótársaidat is!
És ne feledd, a mozgás öröme mindenkié!
SUHANJ! Alapítvány. Erőt Adunk.

Adószámunk: 18139493-2-41
Bemutatkozó videónk: https://vimeo.com/165333047
#SUHANJ #ErőtAdunk #Bizalomfutás

(Az esemény borítóképének leírása látássérülteknek: a kép SUHANJ! Alapítvány legutóbbi Bizalomfutásán készült, a fotón egy vidám futó páros látható, balra egy SUHANJ!-pólós lány, jobbra egy bekötött szemű fiú. A lány egy körülbelül 25 centis segítő szárral vezeti a fiút. A fényképet Gesztenye Fotó készítette.)

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük