WILK 2023 – II. WINK – INTRETECH Maraton és Félmaraton – LAURASTAR Futónap – KAPUVÁRRUN

Prémium futónaptár

Igénylés

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2021. december 19. (vas)6.5kmBudapest, Hármashatár-hegyTovábbi infoCímke , , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Ismerkedjetek meg a Fighters’ Run szervezőivel, találkozzatok a többi falkataggal, fussatok velünk! 😍
▪️ Időpont: 2021. december 19. vasárnap 10:00 óra
▪️ Helyszín: Budapest, Hármashatár-hegy
▪️ Eseményközpont: Kecske-hegy – a parkoló melletti rét
▪️ Térkép: 👉 https://goo.gl/maps/XjdAP6oM7FLMYdZB8
▪️ Letölthető track: 👉 https://bit.ly/30uWO8U
Egy 6,5 km-es falkakört alakítunk ki a Hármashatár-hegy ösvényein, ám a futás mellett erőnléti feladatokkal is készülünk! Hallottatok már a “farkasjárás”-ról? Itt kötelező elem lesz, amely igazán összerázza majd a csapatot! 😉
A kezdő-, és a terepakadályfutással még csak most ismerkedő résztvevők számára egykörös teljesítést javaslunk, az edzettebbek pedig kétszer futhatják meg a kört.
Eltévedni biztosan nem fogtok, mert biztosítjuk az útvonal trackjét, továbbá több kísérőfutó is veletek tart majd – senkit nem hagyunk hátra!
A 6-14 éves korú farkaskölykök számára is készülünk egy rövidebb edzéssel, tapasztaltabb falkatagok segítik majd őket! 🐺
A bázison zsíros kenyér partyval, meleg teával és egy kis meglepetéssel várunk mindenkit!
❗️ A résztvevők között az esemény végén 1 db „Fighters’ Run Egyéni verseny Sirok” nevezést sorsolunk (csak 15 felettiek számára elérhető) ❗️
---
🟦 Részvételi tudnivalók:
▪️ Az eseményen a részvétel INGYENES!
▪️ Kérjük, hogy a csatlakozási szándékot csak abban az esetben jelezzétek a Facebook eseményben “Ott leszek” gombbal, amikor már biztossá válik a részvételetek, hiszen ennek megfelelően készülünk a fogadásotokra! Addig is csekkoljatok be az eseménybe érdeklődőként, hogy ne maradjatok le a legfontosabb tudnivalókról!
▪️ Gyermekek számára a részvétel 6-14 év között lehetséges! A Facebook eseményben szavazásban fogjuk kérni a résztvevő gyermekek életkorát. Kérjük a szülőket, hogy a post megjelenését követően feltétlenül jelezzék ezt a bejegyzésben a megfelelő életkori kategória megjelölésével, hogy a kicsik számára is a legtesthezállóbb programot állíthassuk össze!
🟦 Szükséges felszerelés:
▪️ Az időjárásnak megfelelő öltözet, illetve kesztyű, akkor is, ha nem lesz hó!
▪️ Teljes váltóruházat a futás utánra – a hideg idő miatt a zsíros kenyér party idejére ajánlott!
🟦 Parkolás, megközelítés:
▪️ Ha autóval érkeztek, az eseményközpont mellett 50-150 méterre, a kecske-hegyi parkolókban, a szabad helyek függvényében tudtok parkolni. Ha tehetitek, gyertek telekocsival!
▪️ Amennyiben a tömegközlekedést választjátok, a Kolosy térről induló 65A jelzésű busszal tudtok feljönni Fenyőgyöngyéig, onnan 1,2 km séta az eseményközpont.
Szeretettel várunk Titeket az első Fighters’ Run közösségi futásra! 🙂
#fightersrun #közösségifutás #hármashatárhegy #amifalkánk

Megosztás