Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2022. május 21. (szo)nincs adatHajdúböszörményTovábbi infoCímke , ,

Az ingyenes címkével ellátott futásokon van olyan táv, ahol ingyenes / díjmentes a nevezés, de előfordulhat, hogy előzetes regisztrációhoz kötött, és / vagy csak gyerek / családi távokra vonatkozik.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Újra jön a Futókörök Napja! Az ingyenes eseményre bárki nevezhet, május 21-én az ország 15 pontján lehet majd birtokba venni a futópályákat. Az Országos Futópálya-építési Programban az utóbbi időszakban több rekortán borítású, legalább 800 méter hosszú futópályát adtak át az Aktív Magyarországért Felelős Kormánybiztosi Iroda támogatásával, a Szabadidősport-eseményszervezők Országos Szövetségének (SZEOSZ) szakmai koordinálásával.
Az elkészült futókörök közül Gödöllőn, Hajdúböszörményben, Kaposváron, Pápán, Egerben, Székesfehérváron, Sárváron, Szegeden, Miskolcon, Szolnokon, Kiskőrösön, Dabason és három fővárosi kerületben (a kőbányai Sportligetben, a békásmegyeri Táncsics Mihály parkban és a pestszentlőrinci Havanna úti lakótelepen) zajlik majd a verseny, délelőtt 9 és délután 5 óra között.
A részvétel díjmentes, a nevezés kizárólag aznap, az egyes helyszíneken lehetséges. A legtöbbet futó egyéni teljesítők és települések is díjazásban részesülnek.
Bővebb információ: https://szeosz.hu/futokorok-napja/

Megosztás