Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. szeptember 19. (szo)nincs adatMosonmagyaróvárTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Vaddisznók! 🐗 Mint azt sokan tudjátok, az idei kihívást szeptember 19-én fogjuk megtartani. Kedvezményes nevezés július 15-ig tart a http://www.szcc.hu weboldalunkon, utána növekszik a nevezési díj! 🛶🏃🏻‍♂️

Helyszín: Mosonmagyaróvár
Dátum: 2020. szeptember 19.
Beharangozó videó: https://youtu.be/u9iMKXJHzzc

http://www.facebook.com/szcc.hu
http://www.instagram.com/crosschallenge9200
szigetkozixchallenge@gmail.com

A Cross Challenge aranyfokozatú névadó támogatója: Greiner Bio-One Hungary Kft.

Szívesen fogadjuk a támogatókat, hiszen a segítségükkel még színvonalasabb versenyt tudunk összehozni a Számotokra!

Szigetköz Magyarország legnagyobb szigete és egyben otthonunk is! Célunk, hogy sportrendezvényünk által, minél több ember érdeklődését felkeltsük a körülöttük lévő természet iránt. A táj változatos adottságait maximálisan kihasználva teszik az eseményt egyedivé, különlegessé.

Más sportrendezvényekhez képest ez sokkal kevésbé kötött technikailag, adrenalin dózis tekintetében pedig semmivel nem összehasonlítható!
Fontos viszont, hogy rengeteg különbféle sportágból hozza össze a küzdeni vágyókat, legyen az futó, triatlonista, crossfittes, testépítő, küzdősportoló vagy éppen evezős…

A Greiner Cross Challenge azonban eltér majd a megszokottól. A környezet adottságait kihasználva a 6-8 kilométeres futószakaszt számos akadály teszi majd izgalmassá és változatossá. Ezen kívül egy nagyjából 3-4 kilométeres vízi szakasz is várja még a versenyzőket.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük