Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2018. április 28. (szo), 08:006kmPiliscsévTovábbi infoCímke , , , , , , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Ismered már a HDR életérzést? Vagy még csak készülsz rá?

Ha szereted a kihívásokat, a futást és még kutyás is vagy, akkor szerintünk ennél jobb programajánlatot nem kaphatsz: állj rajthoz a HDR Base (6km, 16 akadály) április 28-ai versenyén a piliscsévi motocross pályán!
Kutyakemény nap lesz! Bírni fogod? Nevezz és kiderül!

Nevezni itt tudsz: harddograce.hu/nevezes

Hozd el családodat, barátaidat is, akik a pálya mellett szurkolhatnak vagy részt vehetnek az INGYENES programokon.

Részletes információt a versenyről itt találsz: harddograce.hu/verseny

A HDR-en nem csak az idővel versenyzel: harcolsz a cseppet sem könnyű akadályokkal, a néha csökönyös kutyáddal, önmagaddal. Fáradt leszel, fájni fog mindened, a füled is sáros lesz. De a küzdelem végén, amikor a kutyáddal célba értek, csak a győzelem boldogsága marad. Büszke leszel! Magadra és a kutyádra: a kemény párosra!

A versenyszezon egyik újdonsága az "Alfák csatája". Alfának érzed magad? Most bizonyíthatod! A 9:00-kor és a 9:15-kor induló futamokban csak akkor nevezz, ha tényleg a minél jobb időeredmény, és a lehető leggyorsabb teljesítés a célod! Rajthoz állhatsz akár csapatban, akár egyéni indulóként. Igyekezz mert összesen 88 kemény igazi Alfának van csak hely!

Köszönjük, ha részvételi szándékod az "Ott leszek" gomb megnyomásával jelzed! :) Ha nemcsak látogatóként érdekel a verseny, hanem indulnál is, használd ezt a linket a nevezéshez: nevezes.harddograce.hu (A versenyen csak érvényes nevezéssel lehet indulni!)

Bővebb információt a Hard Dog Race-ről itt találsz: harddograce.hu. Ha kérdésed van, írnál nekünk, akkor a hdrteam@harddograce.hu címre várjuk a leveledet.

Megosztás