Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2021. szeptember 18. (szo)6kmVácdukaTovábbi infoCímke , , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

/ see English below/
❗ MEGNYÍLT A NEVEZÉS❗
NEVEZÉS:
https://entry.harddog.run/login
VÉGRE ITT A HDR BASE!
Már ismered a HDR életérzést? Vagy még csak most ismerkednél vele?
Ha szereted a kihívásokat, a futást és még kutyás is vagy, akkor ne hezitálj, ez a program tuti, hogy Neked és négylábú futótársadnak való! Álljatok rajthoz szeptember 18-án, Vácdukán!
FONTOS INFORMÁCIÓ - KÉRÜNK TITEKET, ALAPOSAN OLVASSÁTOK ÁT AZ ALÁBBI SOROKAT:
A jelenleg, mai napon (2021.07.08.) hatályos járványügyi szabályoknak megfelelően szervezzük a 2021. szeptember 18-i Base futamokat. Gyakorlatban ezt azt jelenti, hogy amennyiben a sporteseményekre vonatkozó korlátozások a mostani rendeletek szerint maradnak, akkor aznap 3 versenyt szervezünk!
Mindegyik versenyen a limitál nevező száma 496 fő!
Az egyes versenyek között 30 perc szünetet tartunk, vagyis az előző verseny utolsó futama és a következő verseny első futama között 30 percig nem indulnak futamok!
Nektek csupán annyi a dolgotok, hogy kiválasztjátok melyik futamban szeretnétek indulni, minden mást a már a modul kezel. 😉 Eredményhirdetést a 3 verseny összevont listájából tartunk!
Tehát a 2021. szeptember 18.-án megrendezésre kerülő 3 Base versenyen, a hatályos szabályok szerint, védettségi igazolvány megléte nem szükséges! De kérünk Titeket, hogy tartsátok be a versenyszabályzatban előírt 1,5-2 méteres távolságokat, mind a pályán, mind a rendezvény teljes területén! Több fertőtlenítő pontot helyezünk ki a BradoLife-nak köszönhetően! Használjátok őket! 😉
A HDR versenyeken harcolsz a cseppet sem könnyű akadályokkal, a néha csökönyös kutyáddal, önmagaddal. Szintidő nincs, de azt garantáljuk, hogy fáradt leszel, fájni fog mindened, a füled is sáros lesz. Azonban a küzdelem végén, amikor a kutyáddal célba értek, csak a győzelem boldogsága marad. Büszke leszel! Magadra és a kutyádra: a kemény párosra!
6 km, 16 akadály!
Kutyakemény nap lesz, azt nem tagadjuk, de biztosak vagyunk benne, hogy bírni fogjátok! Nevezzetek és kiderül!
Vácduka új helyszínünk, a település egy igazi kis gyöngyszem, Budapesttől mindössze 30 km-re, Vác mellett. Szuper lehetőségeket rejt, és bár itt rendezzük meg a Base és a Not Just Run versenyeinket is, észre sem fogjátok menni, hiszen két teljesen különböző pályát tudunk majd kijelölni és építeni!
Alfák csatája!
Alfának érzed magad? Most bizonyíthatod! A 9:00-kor és a 9:15-kor induló futamokban csak akkor nevezz, ha tényleg a minél jobb időeredmény, és a lehető leggyorsabb teljesítés a célod! Rajthoz állhatsz akár csapatban, akár egyéni indulóként. Igyekezz, mert limitált számú Alfának van csak hely!
NEVEZÉS ELŐTT MINDENKÉPP ÉRDEMES ÁTOLVASNI A GYAKORI KÉRDÉSEKET!
Helyszín: Hungary 2167 Vácduka
NE FELEDJÉTEK: MÓDOSULT A VERSENYSZABÁLYZATUNK! A HDR versenyeken már CSAKIS HÁMMAL ÉS FUTÓÖVVEL, illetve HÁMMAL ÉS PÓRÁZZAL lehet indulni! NÉGYLÁBÚ VERSENYZŐINKNEK KÖTELEZŐ AZ ÉRVÉNYES KOMBINÁLT OLTÁS (DHPPiL) megléte!
ÁRAK:
https://harddograce.hu/.../hdr-entry-fees-2021-base-hu.pdf
VERSENYSZABÁLYZAT: https://harddograce.hu/versenyszabalyzat/
VERSENYRÉSZLETEK:
🎯 Táv: Felnőtt: 6 km
🚧 Akadályok: 16
RÉSZLETEK, INFÓK:
https://harddograce.hu/event/base/
Köszönjük, ha részvételi szándékod az "Ott leszek" gomb megnyomásával jelzed! 🙂 Ha nemcsak látogatóként érdekel a verseny, hanem indulnál is, használd ezt a linket a nevezéshez:
https://entry.harddog.run/login
(A versenyen csak érvényes nevezéssel lehet indulni!)
Ha utazótársat kerestek, vagy esetleg lenne még hely a kocsitokban, adjatok hírt a Hard Dog Race TELEKOCSI csoportban!

Bővebb információt a Hard Dog Race-ről itt találsz: https://harddograce.hu/
Ha kérdésed van, írnál nekünk, akkor a hdrteam@harddograce.hu címre várjuk a leveledet.
--
ENGLISH
❗ REGISTRATION IS OPEN❗
REGISTER HERE:
https://en.entry.harddog.run/login
HDR BASE IS FINALLY HERE!
Do you know the HDR lifestyle?
Or are you still preparing for it?
If you enjoy a good challenge and running, and you’re also a dog person, then this event is just perfect for you!
HDR Base race - 6 km, 16 obstacles
It will be a tough day. Will you endure? Apply and find out!
DO NOT FORGET THAT WE HAVE MADE SOME CHANGES! As HDR improves, as a part of this process we have come to a decision that you can ONLY participate in the HDR races WITH A HARNESS! You can run with a harness and a running belt, or with a harness and a leash. Also OUR FOUR-LEGGED RACERS HAVE TO HAVE A MANDATORY, VALID COMBINED VACCINATION (DHPPiL)!
RACE DETAILS
🎯 Distance: 6 km
🚧 Obstacles: 16
In HDR, you will not only compete against time; you’ll have to overcome tough obstacles, your dog’s stubbornness and even yourself. You’ll be tired and aching, you’ll be covered in mud to your ears. But at the end, when you cross the finish line, you’ll feel happy and proud – proud of yourself and your dog: the hard-core duo.
Don't forget about the Battle of the Alphas. Do you think you’re an Alpha? Prove it! Only apply for the 9:00 and 9:15 slotsifyou’re indeed trying for the best possible time you can achieve. You may apply in a team or as a solo participant. Hurry up though, because only 112 hard-boiled Alphas can participate.
If you have any questions or comments, we’re happy to hear from you at hdrteam@harddograce.hu.

Megosztás