Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2019. október 12. (szo)2kmEgerTovábbi infoCímke , , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Ha a család legkisebb tagjai igazi örökmozgók, bármire felmásznak, bármin átugranak ami csak eléjük kerül, minden pocsolyába páros lábbal ugranak bele, és mindemellett még a kutyákért is rajonganak, akkor ezt a versenyt imádni fogják!

A HDR-t nem lehet elég korán kezdeni, így október 12-én a 8-14 éveseket és kutyusaikat is várja a kihívás Egerben, a HDR Junior 2 km-es, 8 akadályos pályáján!

Itt aztán megmutathatják mire képesek négylábú barátaikkal, teljesíthetik a kihívást, megtapasztalhatják a büszkeség és boldogság érzését, mikor a célban a nyakukba kerül az érem! Van egy plusz jó hírünk is számukra: most biztosan nem fogja senki összeszidni őket, ha koszosak és sárosak leszelnek! Khm, igaz, Kedves Szülők...? ?

Itt tudjátok benevezni a gyerkőcöket: https://harddograce.hu/nevezes/

Köszönjük, ha részvételi szándékotokat az "Ott leszek" gomb megnyomásával jelzitek :)

Bővebb információk a Hard Dog Race-ről: http://harddograce.hu/. Ha kérdésed van, írnál nekünk, akkor a hdrteam@harddograce.hu címre várjuk a leveledet.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük