Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futónaptár a Facebook-on

Futás info

futónaptár
vége2019. október 12. (szo)2kmEgerTovábbi infoCímke , , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Ha a család legkisebb tagjai igazi örökmozgók, bármire felmásznak, bármin átugranak ami csak eléjük kerül, minden pocsolyába páros lábbal ugranak bele, és mindemellett még a kutyákért is rajonganak, akkor ezt a versenyt imádni fogják!

A HDR-t nem lehet elég korán kezdeni, így október 12-én a 8-14 éveseket és kutyusaikat is várja a kihívás Egerben, a HDR Junior 2 km-es, 8 akadályos pályáján!

Itt aztán megmutathatják mire képesek négylábú barátaikkal, teljesíthetik a kihívást, megtapasztalhatják a büszkeség és boldogság érzését, mikor a célban a nyakukba kerül az érem! Van egy plusz jó hírünk is számukra: most biztosan nem fogja senki összeszidni őket, ha koszosak és sárosak leszelnek! Khm, igaz, Kedves Szülők...? 😉

Itt tudjátok benevezni a gyerkőcöket: https://harddograce.hu/nevezes/

Köszönjük, ha részvételi szándékotokat az "Ott leszek" gomb megnyomásával jelzitek :)

Bővebb információk a Hard Dog Race-ről: http://harddograce.hu/. Ha kérdésed van, írnál nekünk, akkor a hdrteam@harddograce.hu címre várjuk a leveledet.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük