Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2020. augusztus 8. (szo)nincs adatVelenceTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

Magyarország első valós térben játszódó virtuális stratégiai futókalandjára invitálunk benneteket, ahol virtuális zászlók, checkpointok és csapdák várnak titeket!

A kalandfutás augusztus 8-án szombaton 17:00-kor indul meg Velencén az Északi strandon és a jelentkezők számától függően 5 db 40 perces futamon vehettek részt. Egy-egy futamon maximálisan 60 fő vehet részt!
Az esemény során, a helyszínen Magyarország első virtuális stratégiai futókalandjába kapcsolódhattok be a felhasználónevetek megadása után. A futókaland folyamán a saját telefonotokon fogjátok látni az eseményeket, sőt egymást mozgását is. A kihívás minél több virtuális zászlót, checkpointot találni, melyek mind gyarapítják pontszámotokat. Vigyázat ám, mert a virtuális játéktéren Csapdákkal is találkozhattok, amik arra várnak, hogy valaki aktiválja őket, majd raboljanak más futóktól. Egy csapda egyszerre egy rablás erejéig tud a „szövetségesed” lenni, ez idő alatt neked rabol pontokat a többi résztvevőtől, de a rablás után ismét szabaddá válik és újabb szövetségre vár.
Csak rajtatok áll, hogy ki lesz az adott futam legtöbb pontot gyűjtő futója! Minden virtuális ám mégis valós mozgással megtámogatott forduló után az első három helyezettet díjazzuk.

Egy átlagos mobiltelefonnal, teljes töltöttség esetén körülbelül 4 órányi futamidő érhető el.

Az esemény weboldala: https://mappout.hu/i-digitall-run-2020/

Megosztás