Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2018. április 29. (vas), 09:300.75 / 1.5 / 3 / 5 / 10 / 21 / 28kmSoltTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

2018-ban 3. alkalommal rendezzük meg a Révbéri Pusztafutás elnevezésű amatőr távfutóversenyt, amelyen bárki részt vehet, akinek az egészsége engedi.

Különböző távok közül lehet választani (5k, 10k, 21k és 28k), amelyek pályái változatos, látnivalókban gazdag terepen kerültek kijelölésre (pusztai legelő, pincefalu, ártéri erdő, Duna-holtág és Dunapart). A pálya jelentős része füves-földutas-kavicsos terep, kis része aszfalt.

A felnőttek mellett a gyerekek is megmérettethetik magukat, nekik külön versenyt indítunk: a ovisoknak 750 méteres, a alsósoknak 1500 méteres, felsősöknek pedig 3k távokon.

A versenyzők a nevezési díjukért a következőket kapják: kijelölt útvonalat, chipes időmérést, frissítést, egyedi, névre szóló rajtszámot, egyedi befutó érmet, 2 fogásos ebédet, valamint részvételt a kísérő programokon (csikósbemutató, a kézműves udvar, a tájház és a magyar háziállatok meglátogatása, játszóház a gyerekeknek). A rajt indítása stilszerűen karikás ostorral történik, a mezőnyt pedig záró-lovaskocsi követi.

Megosztás