Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. szeptember 5. (szo)5 / 18kmNyíregyházaTovábbi infoCímke , , , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Negyedszer is nekifutunk és új akadályokkal is készülünk! Szeretettel várunk Benneteket a IV. Decathon élménypróbán Nyíregyházán!

Minden befutó érmet, 383thekopjarywater -as vizet, Eisberg Magyarország salátakóstolót kap ajándékba és mindenki részt vesz a tombolasorsoláson is, ahol értékes díjakat nyerhettek!

Nevezz egyéniben vagy csapatban (legalább 4 fővel) és nyerjétek meg a legnagyobb létszámú, a legbulisabb, a legkreatívabb csapatnak járó kupát és egyéb nyereményeket!

A 10-14 éves korosztály szülői felügyelettel teljesítheti a hivatalos pályát. A 10 éven aluli gyermekek ingyenesen elindulhatnak a mini Labirintus pályán!

Táv: 5km, 18+1 élményakadály

További információ: http://www.elmenyproba.hu

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük