Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Ez a futás elmaradt...

Futás info

futónaptár
További infoCímke , , , , , , , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

2020. december 5-én első alkalommal rendezzük meg Csókakőn Mikulás-napi futóversenyünket, melyet most Véradással is egybekötünk. A versenyre a résztvevők érkezhetnek Mikulás-ruhában, krampusznak, manónak öltözve, de mindenképpen kötelezően viseljenek magukon valami piros ruhadarabot.
Távok:
1 km-es Krampusz Kergető
5 km
10 km
15 km- es távok
Versenyközpont, és a véradás helyszíne a csókakői Művelődési Házban lesz.
A verseny alatt, közben, utána meleg teával, forralt borral, zsíroskenyérrel kedveskedünk a jelenlévőknek. A futó gyerekek garantáltan találkozhatnak a Mikulással is.
Nevezési díjak:
1 km-es futás ingyenes, de regisztrációhoz kötött
5 km- 1000 Ft
10 km- 1500 Ft
15 km- 2000 Ft
Rajt:
1 km-es: 9:30
15 km- 10:00
10 km- 10:15
5 km- 10:30
Azok a futók, akik vért is szeretnének adni, mindenképpen jelezzék a nevezésük során. A véradást a 10 kmt futóknak nem ajánlja az OVSZ, de mindenki egyéni döntésére bízzák a szervezők.
Akik csak kísérőként csak vért szeretnének adni, jelezzék a melinda.szabados@gmail.com címen.
A versenyen nem lesz időmérés. A távokat teljesítők emléklapot kapnak.
A távok pontos rajza hamarosan. Nevezni 26-tól lehet a verseny napjáig, itt lehet: https://www.4runhappyteam.com/esemenyek/19/mikulas-napi-futoverseny

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük