Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2017. november 25. (szo), 09:007 / 14 / 21kmPüspökladányTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

Az ERTI (a Farkassziget kezelője) és a FUTÓ DARU SE a IV. Farkasszigeti Daruvonulás futóverseny megrendezését követően is szeretné, hogy a tanösvény 7000 m-es útvonala látogatva lenne, ezért havonta legalább 1 alkalommal közös futást szervezünk.
Felhívjuk a figyelmet, hogy ez egy közösségi futás, melynek célja, hogy a tanösvény kb. 7000 m-es útvonala a továbbiakban is használva (túrázás, futás) legyen.
A futás során alkalmazkodunk a lassabb futókhoz (nem hagyunk senkit egyedül ), ezért a tervezett tempó kb. 6:30-7:00 perc/km.
Találkozás: ERTI iroda előtt
Táv: 1 kör (7000m), ami lehet 2 kör is (14000), esetleg aki még mindig bírja azoknak 3 kör (21000m) 
Frissítésről mindenki maga gondoskodik!
Aki szeretne velünk tartani, azt várjuk az egyesületünk által szervezett közös futáson!
NINCS ESŐNAP! (A közös futást esőben is megtartjuk! :) )
(A közösségi futáson mindenki a saját felelősségére vesz részt, a részt vevő kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a közösségi futáson való részvétel feltételének, és elfogadja, hogy a közösségi futás szervezői bármelyik versenyző egészségkárosodásáért, vagy a közösségi futással összefüggésben keletkezett káraikért kártérítésre nem kötelezhetők.)

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük