Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2020. július 19. (vas)4.3kmBudapest, Farkas-erdőTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

Terephendiverseny a káposztásmegyeri Farkaserdőben - 2020 [Július]

ÚJ ÉV, RÉGI IDŐPONT: 2020-ben - a Krokodilfutás 4. évében - továbbra is minden hónap HARMADIK vasárnapján (amennyiben a járványügyi helyzet lehetővé teszi)

Részletek:
http://krokodilfutas.hu/versenykiiras

Akik már rendelkeznek korábbi eredménnyel , azoknak a rajtidőpont az eddigi legjobb idejük alapján kerül meghatározásra, mÍg a többieknek a regisztrációkor megadott "tervezett" idő alapján ajánlunk rajtidőpontot. A regisztrált futók aktuális rajtidőpontja megtalálható az online rajtlistákban az alábbi oldalon:
http://krokodilfutas.hu/hendijelentkezes
http://krokodilfutas.hu/hendirejelentkezettek

A rajtlistán szereplő rajtidőpont csak ajánlás, minden futás előtt van lehetőség módosítani a rajtidőpontot, hogy minden egyes alkalommal minél nagyobb eséllyel megközelíthessék a futók a 10:15-ös célbaérkezést! Ezért minden egyes hendijelentkezéskor ki kell választani a kívánt rajtidőpontot:
http://krokodilfutas.hu/hendijelentkezes

Ranglista eredmények: http://krokodilfutas.hu/ranglista

Az útvonal mentén irányjelző nyílak találhatóak a fákon (és a néha a földön is) , de más útvonal jelzést általában nem tervezünk használni (írányító személyek és szalagok NEM lesznek), ezért mindenképpen javasoljuk az útvonal előzetes bejárását legalább egyszer.
A rajt/cél terület az erdő közepén lévő piknikező helynél lesz (a facebook oldal profilképe is ezen a helyen készült, a Google térkép is ismeri már a rajt/cél területet: https://goo.gl/maps/goD2HT9mwnrvoLME6)
A nyílt útvonal tehát azt jelenti, hogy az útvonal nem lesz lezárva és biztosítva (semmi sem indokolja, hiszen végig közútaktól mentes erdei ösvényeken halad), sétálók, túrázok, kutyasétáltatók, mókusok és mókuskergetők előfordulhatnak az útvonal mentén.

További videók a youtube-csatornánkon:

https://www.youtube.com/channel/UCoFwbWh1tlzzZHowey9342Q

https://www.facebook.com/krokodilfutas/app/212104595551052/

Információ a honlapon:
http://krokodilfutas.webnode.hu/krokodil-hendi/

Hátralévő idő:
http://krokodilfutas.hu/visszaszamlalas

Megosztás