Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
További infoCímke , , , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Terephendiverseny a káposztásmegyeri Farkaserdőben - 2020 [március ]

ÚJ ÉV, RÉGI IDŐPONT: 2020-ben - a Krokodilfutás 4. évében - továbbra is minden hónap HARMADIK vasárnapján.

Részletek:
http://krokodilfutas.hu/versenykiiras

Akik már rendelkeznek korábbi eredménnyel , azoknak a rajtidőpont az eddigi legjobb idejük alapján kerül meghatározásra, mÍg a többieknek a regisztrációkor megadott "tervezett" idő alapján ajánlunk rajtidőpontot. A regisztrált futók aktuális rajtidőpontja megtalálható az online rajtlistákban az alábbi oldalon:
http://krokodilfutas.hu/hendijelentkezes

A rajtlistán szereplő rajtidőpont csak ajánlás, minden futás előtt van lehetőség módosítani a rajtidőpontot, hogy minden egyes alkalommal minél nagyobb eséllyel megközelíthessék a futók a 10:15-ös célbaérkezést! Ezért minden egyes hendijelentkezéskor ki kell választani a kívánt rajtidőpontot:
http://krokodilfutas.hu/hendijelentkezes

Ranglista eredmények: http://krokodilfutas.hu/ranglista

Az útvonal mentén irányjelző nyílak találhatóak a fákon (és a néha a földön is) , de más útvonal jelzést általában nem tervezünk használni (írányító személyek és szalagok NEM lesznek), ezért mindenképpen javasoljuk az útvonal előzetes bejárását legalább egyszer.
A rajt/cél terület az erdő közepén lévő piknikező helynél lesz (a facebook oldal profilképe is ezen a helyen készült, a Google térkép is ismeri már a rajt/cél területet: https://goo.gl/maps/goD2HT9mwnrvoLME6)
A nyílt útvonal tehát azt jelenti, hogy az útvonal nem lesz lezárva és biztosítva (semmi sem indokolja, hiszen végig közútaktól mentes erdei ösvényeken halad), sétálók, túrázok, kutyasétáltatók, mókusok és mókuskergetők előfordulhatnak az útvonal mentén.

További videók a youtube-csatornánkon:

https://www.youtube.com/channel/UCoFwbWh1tlzzZHowey9342Q

https://www.facebook.com/krokodilfutas/app/212104595551052/

Információ a honlapon:
http://krokodilfutas.webnode.hu/krokodil-hendi/

Hátralévő idő:
http://krokodilfutas.hu/visszaszamlalas

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük