Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2017. december 9. (szo), 10:005.3kmBudapest, MargitszigetTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Idén decemberben...
Ismét ????Karácsonyi Ronda Pulcsis Futás ????

A nagy bejglievés előtt vájling csapatunk idén is úgy döntött, hogy fut egyet a Margitszigeten, méghozzá karácsonyi ronda pulcsiban. Tartsatok velünk!

Nektek nem kell mást tennetek, mint előkapni a tele giccses karácsonyi pulcsitokat, sapkátokat, sálatokat, futócipőtöket és felkészülnötök az év egyik legmenőbb futására.

Ne felejts el ajándékot hozni a rászoruló gyerekeknek, hogy a Food Angels Hungary - Segítő Angyalok Alapítvány közreműködésével megajándékozhassuk a legkisebbeket!

Fontos információk – kérlek, olvassátok el figyelmesen.
▬▬▬▬▬▬▬▬
Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött: vajlinggasztro@gmail.com

➡ Helyszín: Margitszigeti futópálya
➡ Időpont: 2017. december 9. 10:00-12:00
➡ Találkozó: Árpád híd felöli lehajtó után kialakított, sorompóval felszerelt parkoló melletti fitnesz parkban 10:00- 10:50h között, hogy regisztrálhassunk benneteket és közösen bemelegíthessünk
➡ Rajt: Árpád híd felöli lehajtó után kialakított, sorompóval felszerelt parkoló melletti fitnesz parktól kisétálva a futópályára 11:00hkor (később is lehet csatlakozni, ha nem tudsz még 11:00-ra odaérni)
➡ Táv: 5300 m (szigetkör) - futva vagy sétálva, ahogy szeretnétek
➡ Részvétel és részvételi díj: részvételi díj nincs, VISZONT arra kérünk mindenkit, hogy, aki tényleg részt fog venni az eseményen, az e-mailen is regisztráljon az alábbi email címen vajlinggasztro@gmail.com, hogy lássuk a valós létszámot! Köszönjük szépen, hogy segítetek ebben!

Kutya:
Kutyát csak akkor hozzatok, ha 100%-ig biztosak vagytok abban, hogy jól kezelhető nagy tömegben is.
Bicikli:
A futáson biciklivel ne vegyetek részt!
Babakocsi:
A bokrok melletti elhaladásnál figyeljetek a visszacsapódó ágakra, amik a babáknak pont szemmagasságban lehetnek. Segítsétek a babakocsis anyukákat és apukákat.
Jótanács:
Mindenki hozzon magának kabátot, meleg ruhát, amit a futás után fel tud venni.
▬▬▬▬▬▬▬▬
Vigyázzatok magatokra, egymásra és mindenkire.
A rendezvényen mindenki saját felelősségére vesz részt.

A hivatalos jótékonysági afterparty helyszínéül pedig nem más, mint a Dohány utca 7. szám alatt található Kuzin Bar szolgál.
Okozzunk közösen örömet a Food Angels Hungary - Segítő Angyalok Alapítvány csapatával a gyerekeknek.
Várunk december 9-éig a party napjáig minden plüssállatot, mesekönyvet, színező- és matricásfüzetet, társasjátékot, babát, labdát a KUZIN Barba, hogy együtt tehessük boldoggá a gyerkőcöket.

Találkozunk december 9-én!
??

#staytuned #KARACSONYIRONDAPULCSISFUTAS2017 #vajling #kuzinbar

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük