Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2021. szeptember 11. (szo)0.5 / 1 / 7 / 14 / 21kmBalatonkeneseTovábbi infoCímke , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

NEGYEDIK ÁLLOMÁS 2021-ben: BALATONKENESE
Családias környezetbe, az évek óta megszokott vonalvezetésű pályára várunk szeptember második hétvégéjére szombat délelőtt Balatonkenesére, mely a Maratonman versenysorozat 2021 évi sorozatában negyedik állomásként kerül megrendezésre!
2021-ben már negyedik alkalommal kap önálló versenynapot a MIZUNO RUN, melyen továbbra is Mizuno eseménypóló kerül a rajtcsomagba. A résztvevők összesen három táv közül választhatnak, a félmaratoni számra pedig a váltóban versenyzőket is fogadjuk. A versenyközpont Balatonkenese legfrekventáltabb részén a Vak Bottyán strandon kerül kiépítésre ahova a versenyzőket kísérő szurkolók ingyenesen léphetnek be.
👉 DÁTUM ÉS HELYSZÍN:
2021. szeptember 11. szombat
Balatonkenese, Vak Bottyán strand
👉 TÁVOK:
7 km // 14 km // 21,1 km
👉 GYERMEKFUTAMOK
500 m // 1000 m
👉 LÉTSZÁMLIMIT
800 fő
👉 KÖRNYEZETBARÁT FRISSÍTÉS
2021 évtől minden versenyünkön a frissítőpontokon és a végfrissítéskor kizárólag saját poharadba, vagy kulacsodba töltöd az általunk biztosított izotóniás italt és vizet, így közös erővel minimalizálhatjuk versenyünk ökológiai lábnyomát!
👉 További infó és NEVEZÉS: https://futas.maratonman.hu/mizunorun2021/
https://www.vprofil.hu

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük