Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2018. március 4. (vas), 09:00nincs adatSzolnokTovábbi infoCímke ,

A futás részletei

Szolnokon harmadik alkalommal hívjuk rendezvényünkre a közeledő Nőnap alkalmából hölgyeket - és természetesen kísérőjüket - mozgásra a Széchényi Ökoturisztikai Parkerdőben 2018.03.04. 09:00-12:00 között. A jelentkezők, résztvevők különböző hosszúságú "szirmok" körvonalán teljesíthetik az útvonalat futva vagy gyalogolva és minden szirom legtávolabbi pontján választhatnak az ott lévő "virágokból" az ünnepeltek. A kiindulási illetve visszaérkezési pont az erdei játszótéren lévő esővédők alatt. A résztvevők ott lerakhatják a csomagjaikat és a hozott energia pótlókat, frissítőt és forró teát biztosítunk.
Előzetes jelentkezést kérünk, hogy a megfelelő számban álljanak rendelkezésre a virágok. Jelentkezés: aurigaerte2018@gmail.com, ejtoernyosokszsz@gmail.com

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük