Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2018. július 15. (vas), 15:004 / 12 / 21kmMogyoródTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Ring Run: Különleges futóverseny a Hungaroringen

Vannak olyan kihívások, amik csak keveseknek adatnak meg. Repülővel szállni a Lánchíd alatt sokáig lehetetlen volt. Motorral és sílécen leszáguldani a bobpályán kizárólag a kaszkadőrök munkája során lehetséges. És sípályán bringázni is csak az extrém sportolók hóbortja.

De Formula-1 GP pályán most bárki futhat!

A Hungaroring kapui 2018. július 15-én kinyílnak a futók számára. Olyan különleges élményt nyújt ez a lehetőség, ami eddig csak egy szűk kör kiváltsága volt. A különböző futóapplikációkból már látható volt, hogy a Formula 1-es csapatok szerelői, munkatársai, de néha maguk a versenyzők is fel-felmerészkedtek a pályára a futamok előtt, de eddig csak irigyelhettük őket. A Hungaroring több szempontból is ikonikus pályának tekinthető. Az elmúlt több mint 30 évben az autósport legnagyobb nevei kőröztek itt. Most az ő nyomukban lehet futni a versenyzésre tervezett, tökéletes aszfalton

Három távon zajlik az első Ring Run: 4 km, 12 km és félmaraton várja a nevezőket. A fantasztikus minőségű, széles aszfaltcsík még a most kezdő futóknak is ideális környezetet biztosít saját határaik feszegetéséhez. A gyorsabb sportolóknak pedig remek alkalom egy komolyabb edzőfutamra, hiszen a Hungaroring körönkénti 36 méteres szintkülönbsége már önmagában is „iramjátékos” futást eredményez, a 6,2 százalékos emelkedő mindenkiből kihozza a maximumot.

Frissítés minden körben elérhető, 4 kilométerenként megoldható a folyadékpótlás és a kalóriabevitel. A befutó időt chipes időmérés rögzíti, valamint a finisher ereklye is garantálja, hogy ez az élményfutás felejthetetlen legyen minden résztvevő számára.

Nevezési díjak:
• 4000 méter (1 kör) 2018. július 10-ig: bruttó 1900 Ft. 2018. július 1-után: bruttó 2900 Ft
• 12 266 méter (3 kör) 2018. július 1-ig: bruttó 3900 Ft. 2018. július 1-után: bruttó 4900 Ft
• Félmaraton, 21 100 méter (5 kör) 2018. július 1-ig: bruttó 4900 Ft. 2018. július 1-után: bruttó 5900 Ft

Az autósport szerelmeseinek kötelező.

A saját határaikat feszegetőknek jó alkalom a megmérettetésre.

Az élményt keresőknek pedig egy egyedülálló lehetőség.

Gyorsan vagy lassan, egy km az egy km, de nem mindegy, hol futod. Ring Run Race.

NEVEZÉS: http://ringrun.sport4you.hu/

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük