Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2018. február 3. (szo), 09:005kmBudapest, MargitszigetTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

Mi a Sziget Run?

A Sziget Run a Móron megrendezésre kerülõ Mór Fit Run Original példájára jött létre. https://www.facebook.com/morfitrunoriginal

A Sziget Run 5 km hosszú, ingyenes futás a Margitszigeten – ahol a futással éppen most ismerkedõktõl kezdve egészen a profi futókig mindenkit szívesen látunk.

A Sziget Run és a Szigetfutás két teljesen különálló rendezvény. Mindkét futás ugyanazon a napon, de eltérõ idõpontokban kerül megrendezésre.

Mikor van a Sziget Run futás?

Minden hónap elsõ szombatján reggel 9:00-kor.

Hol van a futás?

A Margitszigeten, a rajt a sziget Margithíd felõli részén, a pesti oldalról indul, körülbelül a zenélõ kút elõtt lévõ korforgalommal egyvonalban, a futópályán.
Ez a távjelölõ szerint a fél kilométeres távnál van. Zászlók jelzik majd a rajtvonalat.

Mennyibe kerül a futáson való részvétel?

A futáson való részvétel ingyenes. Ez nem egy futóverseny, nem fogsz érméket, rajtcsomagot, stb. kapni. A résztvevõkrõl a rajtnál és a célnál is fotók készülnek, illetve az idõket mérni fogjuk és regisztráljuk a honlapon a nevekkel együtt. Ezen kívül a jó hangulat és társaság garantált. Ha rendszeresen részt fogsz venni, akkor nagy valószínûséggel meg az idõdben is pozitív változásokat veszel majd észre. A résztvevõk önszántukból vesznek részt a futásokon és a szervezõk nem vállalnak semmiféle felelõsséget.
A futásokon való részvétel feltétele a regisztráció. Ez ahhoz szükséges, hogy az idõket a nevekhez tudjuk csatolni. Minden egyes futásra külön kell majd regisztrálni a http://www.morfitrun.com oldalon keresztül.

Milyen gyorsnak kell lennem?

A futás célja a mozgás és az, hogy jól érezzük magunkat. Mindenki a saját tempójában fut vagy akár gyalogolhat is, mivel ez nem egy verseny, nem is lesz idõ miatti kizárás, mindenkit meg fogunk várni a célnál, aki beregisztrált az aznapi futásra.

A Sziget Run-nak szüksége van Rád!

A futás önkentesek által van szervezve – kontaktolj minket, ha Te is segíteni szeretnél.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük