Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2020. jún. 10. (sze)
2020. júl. 31. (pén)
52 naposnincs adatnincs adatTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Tíz kör egy Spartathlonért

Egy újabb lehetőséget ragadunk most meg, hogy futóklubunk kiválósága Ihász Veronika megvalósíthassa álmát, vagyis hogy megérinthesse Spártában Leonidász király szobrának lábát szeptember végén Görögországban. Az ózdi lánynak ugyanis amellett, hogy megfelelően fel tudjon készülni a 246 kilométeres táv szintidőn belüli teljesítésére, más akadályokkal is meg kell küzdenie. Ilyen például az anyagi része a történetnek.

A „Tíz kör egy Spartathlonért” elnevezésű instant futóverseny teljesítésével most te is hozzásegítheted őt céljai megvalósításához. A feladat csupán annyi, hogy június 10. és július 31. között reggel, délben, vagy este leballagj a Városi Stadionba és a sportlétesítmény külső salakos körívén tízszer végigzakatolj futva. A teljesítést igazolhatod fotódokumentációval, illetve bármilyen alkalmazással mérheted, amelyet küldj el nekünk üzenetben. Amennyiben szeretnéd megkapni az ezért járó egyedi fából készített ereklyét, jelezd az üzenetben (Ózdi Teknőc Futó Club facebook oldala, vagy alexatoth@gmail.com), amelynek ára 1300,-Ft, értéke viszont felbecsülhetetlen. :) Tulajdonképpen ennek megvásárlásával tudod érvényesíteni a regisztrációd. Az átadás- átvétel időpontját, módját üzenetben egyeztetjük majd.

A teljesítési időszak végén a befolyt összeget eljuttatjuk Verának, amely reményeink szerint megkönnyíti majd a kijutását az ultrafutás olimpiájaként is emlegetett görög megmérettetésre.

A három leggyorsabban teljesítő hölgy, illetve férfi külön egyedi érmet vehet át július 31. után. (Csak azokat értékeljük ilyen módon, akik regisztráltak a fentebb említett módon.)
A verseny korosztályra tekintet nélkül zajlik, tehát abszolút értékelés mentén.
A legjobbak gazdagabbak lehetnek még egy #FutaVerás bögrével a DekorÓzd jóvoltából. De biztosan tudunk meglepetést is okozni egyéb ajándékkal.

A távot természetesen többször is teljesítheted, de csak a legjobb eredményedet küldd be részünkre.

Kérünk szépen megosztást és kommentben jelzést, ha részt kívánsz venni a kicsit sem mindennapi megmérettetésen. ;)

FRISSÍTÉS!
Mivel az elmúlt két órában annyian szerettétek volna, legnagyobb örömünkre 😉,ezért most lehetőséget teremtünk arra is, hogy az országban bárhol teljesítsétek a feladatot. Reméljük mindenhol is van stadion, vagy valami, amit tízszer körbe tudtok futni.😅 Itt nálunk egyébként ez 6,3 kilométer.
A postázást és egyéb részleteket privát üzenetben egyeztetjük.
Fontos információ, hogy a verseny azon része, amely a külön díjazásról szól, csak azokra a futókra érvényes, akik helyben teljesítik a távot az Ózd Városi Stadionban.

Hajrá mindenkinek!😉

#HajráFutaVera#Spartathlon#246kilométer#együttösszehozzuk

Megosztás