Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
több, mint 30 nap múlva2021. december 31. (pén)5.3 / 10.6 / 15.9 / 21.2kmTörökbálintTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Törökbálinti Szilveszteri Félmaraton

Immár kilencedik éve Szilveszter napján. A Törökbálinti Hendikep útvonalán 4 kör a félmaraton. Aki nem szeretne ennyit, az körözhet kevesebbet! Javasolt, önkéntesen felajánlott nevezési díj 300 Ft körönként, amivel a verseny költségeihez járulhattok hozzá. Adományokat természetesen elfogadunk amit a Törökbálinti Hendikepre fordítunk! Rajt 9:30-kor. Almával, meleg teával és forralt borral várunk minden indulót! Ezen kívül mindenki kap emlékérmet, az első három helyezett férfi és női
versenyző pedig egyedi érmet is. 12:00-kor tartjuk az eredményhirdetést. Várunk mindenkit, aki egy közös erdei terepfutással szeretné búcsúztatni az óévet!

https://www.facebook.com/groups/132868687333740/
fernengel.andras@trefort.elte.hu, 205359664

Megosztás

Időjárás előrejelzés

Több, mint 3 nap múlva lesz a futás. Nézz vissza később...