Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2021. augusztus 14. (szo)0.2 / 0.4 / 0.6 / 1 / 4 / 12kmMezőtúrTovábbi infoCímke , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

ISMÉT TÚRI KUPA UTCAI FUTÓVERSENY MEZŐTÚRON
Egy verseny, ahová családdal is érkezhetnek, egy verseny, amire bizonyára sokan emlékeznek, egy verseny, amely 2021-ben ismét várja a mozogni vágyókat!
2015-ben került sor a XIII. Túri Kupa Utcai futóversenyre, amelyre a mezőtúri futók mellett több településről érkeztek futni vágyók településünkre.
E rangos eseményt kívánja a Mezőtúri Közművelődési és Sport KN Kft. ismét életre hívni, az akkori főszervező csapattal karöltve.
Célunk az eseménnyel egy családi mozgékony kikapcsolódás megteremtése. A verseny ideje alatt és után a kellemes kikapcsolódást az arTúr Fesztivál programjai biztosítják (színpadon: Dallos Bogi és zenekara, Esti Kornél, stb. a terülten vidámpark és számos árus várja a családokat.)
Bővebb információ: Bodor Márta +36 70 617 6217
Bővebb információ, hamarosan!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük