Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2021. szeptember 25. (szo)2 / 3 / 8.6kmBudapest, KáposztásmegyerTovábbi infoCímke , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Rendezők: Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzata, Káposztásmegyeri Településrészi Önkormányzat
Szervező: Újpesti Polgármesteri Hivatal Ifjúsági, Sport, Művelődési és Oktatási Osztály
Időpont: 2021. szeptember 25. 8.00-14.00 óráig.
Helyszín: Budapest IV. ker. Újpest, Káposztásmegyer, Farkas-erdő és környéke.
Megközelíthető: Újpest-központból a 220-as autóbusszal; Újpalota, Szentmihályi út felől a 296 és 296A, a Keleti pályaudvartól a 20E jelzésű autóbusszal.
Információ és helyszíni nevezés:
Az Óceánárok utca és a Farkaserdő utca által határolt füves területen.
Táv: Mini futás: 2,0 km
Maxi futás: 3,0 km
Kerékpáros futam (2 kör): 8,6 km
Kutyás futás: 2,0 km
Rajt: Óceánárok utca (Szilas Multisport Bázis előtti útszakasz).
Cél: Farkaserdő utca (Babits Mihály Gimnázium melletti útszakasz).
Időrend: Aerobic Simon Szimonettával: 8.45 órakor
Mini futás: 9.00 órakor
Aerobic Simon Szimonettával: 10.00 órakor
Maxi futás: 10.15 órakor
Kerékpározás: 11.15 órakor
Kutyás futás: 13.00 órakor
Útvonal: mini futás: Óceánárok utca – Farkas-erdő – Farkaserdő utca
maxi futás: Óceánárok utca – Farkas-erdő – Homoktövis utca –
Farkaserdő utca
kerékpározás: Óceánárok utca – Megyeri út – Külső Szilágyi út – Homoktövis utca - Farkaserdő utca (2 kör)
kutyás futás: Óceánárok utca – Farkas-erdő – Farkaserdő utca
Nevezés és részvétel: A sporteseményen mindazok a futók és kerékpározók vehetnek részt, akik a határidőig jelentkeznek, a kiírási szabályokat elfogadják, egészségi állapotuk és kerékpárjuk műszaki állapota lehetővé teszik az indulást. A Futó- és Kerékpáros Fesztiválon mindenki csak saját felelősségére vehet részt. Felhívjuk a Kerékpáros futamon résztvevők figyelmét a közlekedési szabályok betartására. Kutyás futásra nevezni az Állatmentő Ligánál lehet (1046 Váci út 67-69).
Nevezés rendje: A versenyre előzetesen nevezni lehet a Káposztásmegyeri Településrészi Önkormányzat irodájában (1048 Bp., Hajló u. 42-44., bejárat a Lóverseny téri játszótér felől). 2021. szeptember 13-án hétfőn (9-17 óráig), szeptember 14-én kedden (9-16 óráig), szeptember 15-én szerdán (9-17 óráig), szeptember 16-án csütörtökön (9-16 óráig) és szeptember 17-én pénteken (9-12 óráig). A verseny napján, a helyszínen minden versenyszámra 8 órától az adott versenyszám indításáig lehet nevezni.
Egyéni nevezés esetén a nevezési lapon az alábbi adatokat szükséges feltüntetni: név, születési idő, pontos lakcím, telefonszám, adóazonosító jel!
Nevezési díj a kutyás futás kivételével versenyszámonként:
előzetes nevezés: 800 Ft/fő
helyszíni nevezés: 1200 Ft/fő
A kutyás futás kivételével minden benevezett résztvevő emblémázott pólót, valamint a táv teljesítése után frissítőt kap. A pólók átvehetők a nevezéskor.
Díjazás: Az elért helyezésekért külön díjazást nem adunk, minden résztvevő a kutyás futás kivételével a szervezők által készített sorszámozott szelvényt kap, mellyel sorsoláson vehet részt. A kisorsolásra kerülő tárgyjutalmakat a rendezők biztosítják.
A mini futáson résztvevők sorsolása kb. 9.30 órakor, a maxi futáson és kerékpározáson résztvevők sorsolása kb. 12.30 órakor lesz a színpadon.
A díjakat átadja Déri Tibor, Újpest polgármestere és Molnár Tibor elöljáró.
Fődíj egy-egy MTB kerékpár.
A csoportos nevezési lapokon szervezőként és kísérőként megnevezettek között is kisorsolunk egy MTB kerékpárt.
A kisorsolt tárgyjutalmakat csak azok kaphatják meg, akik a rendezvény helyszínén a sorsoláskor azt személyesen át tudják venni. Ha a kisorsolt személy nem jelentkezik, ugyanarra a tárgyra új számot, illetve nevet sorsolunk ki.
A szervezők a programváltozás jogát fenntartják!
A rendezvény területén a résztvevőkről, illetve a történésekről kép-, hang-, valamint videófelvétel készülhet a nyilvánosság számára.
További információval az Újpesti Polgármesteri Hivatal Ifjúsági, Sport, Művelődési és Oktatási Osztályának munkatársai a 231-3101 /116, 120 telefonszámon készséggel állnak rendelkezésre.

Megosztás