Prémium futónaptár

Igénylés

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2022. okt. 1. (szo)
2022. okt. 2. (vas)
2 napos50 / 108kmCserszegtomajTovábbi infoCímke , , , , , , , ,

A futás részletei

Számunkra oly sokat jelent a Keszthelyi-hegység, nem tagadjuk elfogultak vagyunk iránta. Mi is futók, ultrafutók vagyunk és szeretnénk Nektek megmutatni a csodálatos színekben pompázó Keszthelyi-hegységet, az új kilátókat, mind a 7-et. A Rezi és Tátika várakat, a szerzetesek által működtetett Sztúpát és még számos Zala megyei csodát! Önkéntes alapon szervezzük futóversenyeinket, így mindent a futókért elven, profi rendezéssel, önköltségen biztosítjuk mind azt, amit mi is szeretünk kapni versenyzőként. Az útvonal mentén található a 4 magyarországi Vadlán-lik.
Egyéni nevezéssel indulhatsz 50 és 108 km-en. Csapatban, amely vagy maximum 5 főből álló futó csapat, vagy 2 főből álló Run&Roll csapat, a 108 km-es távot tudjátok választani.
A távon 12 db váltópontot határoztunk meg, így nem kell ultrafutónak lenned ahhoz, hogy felfedezd a Keszthelyi-hegységet. Álljatok össze maximum 5-en, nézzétek meg a oldalon a VADLÁN ULTRA TEREP pályaleírását, szakasztérképeit. Szervezzétek meg a csapatot, a váltási sorrendet, gyakoriságot! Ti döntitek el, hogy ki, melyik és mennyi szakaszt vállal!
Run&Roll 2+1 csapat: kettő főből és 1 db 1 fő személy szállítására alkalmas, kizárólag emberi erővel hajtott kerékpárból álló csapat. A csapat egyik tagja minden esetben futva, gyalogosan, saját lábon halad. A másik tagja a kerékpáron tekerve vagy azt tolva, húzva:) teljesíti a távot.
A váltópontok közúton könnyen elérhetőek.
A verseny szervezésben kiemelt szerepet vállalt a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatósága és 12, az útvonalhoz kötődő település önkormányzata. A rendezvényt támogatja a Bakonyerdő Zrt.
Szokásunkhoz híven a versenyt megelőző hónapokban folytatjuk a pályabejáró futásokat.
NEVEZÉS:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSemqQK6otitDOPyYHteFFKFvzdAYzVcQW-qKw6xNH8qPk6QLQ/viewform

Megosztás