Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. okt. 2. (pén)
2020. okt. 10. (szo)
9 napos2 / 5 / 7 / 10 / 21kmnincs adatTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Nem vagy egyedül. A #VIDÉKVELED van. 🌅🍂
#felrázzukavidéket
📍 Csatlakozz a virtuális VIDÉKVELED Futógálához, fuss ott és amikor szeretnél! Válassz a 21, 10,5 , 7 , 5 és a 2 kilométeres távok közül, és teljesítsd a kedvenc útvonaladon!
🎁 MINDEN nevezéshez ajándék VIDÉKVELED Konferencia videócsomag! A videócsomagról bővebben → http://videkveled.hu/videocsomag/
→ TEENDŐK A RÉSZVÉTELHEZ:
1. Nevezz be a választott versenyszámra!
2. Fusd le a távot a megadott időszakban!
3. A teljesítést rögzítsd, az eredményt, a teljesítést igazoló fotót és a nevedet küldd el nekünk e-mailben (videkveled@gmail.com) 10.10-ig!
4. Töltsd le az okleveledet és/vagy várd a postást az éremmel.

→ A NEVEZÉS TARTALMA
Amennyiben csak letölthető oklevelet szeretnél, a nevezési díj minden távon egységesen 2.500 Ft. A nevezési díj a letölthető oklevél mellett tartalmazza a tájékoztató jellegű eredménylistát + ajándékba kapod a VIDÉKVELED Konferencia online videóanyagát.
🥇 Ha a VIDÉKVELED Futógála egyedi befutóérmét is szeretnéd megszerezni, akkor a nevezési díj minden távon egységesen 4.200 Ft. A nevezési díj a letölthető oklevél és egyedi érem mellett tartalmazza a tájékoztató jellegű eredménylistát + ajándékba kapod a VIDÉKVELED Konferencia online videóanyagát.
A nevezés október 10-ig nyitva van.
→ NEVEZÉS: http://videkveled.hu/videkveled-virtualis-futogala/

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük