Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2019. július 27. (szo)7.5 / 20kmTápiógyöreTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás részletei

2019/07/27
PUSZTA 20
20 kilométer a Tápió gátján, a pusztában , a tarlók között, tanösvényen, horgásztó mellett és egy üzemen kívüli Téglagyár körül, a faluközpontban! Mindez Falumúzeumban berendezett versenyközpontban, természetvédelmi területen, tökéletes sík vidéken. Ha szeretted a hortobágyi Délibáb-futást.....hát épp Neked való! Amit láthatsz közben az a lomhán, terjengősen folyó Tápió! Vízimadarak, őzek, nyulak és ha szerencséd van róka, talán hód és a pusztán delelő szürke marhagulya! Frissíts a semmi közepén felújított gémeskútnál. Fuss szinte mindig csak előre. Nem kell köröznöd. A táv nem félmaratoni...PUSZTÁN 20K! De ami lesz még....a 60 km-ről is kristálytisztán látható Mátra...éééééés minimum 28-32 *C! Árnyék nulla, néha a szél se fú!
Így a pusztán PUSZTA 20 nem "gyerekjáték"!
Ha ez soknak tűnik, fuss bele az elejébe, majd a gémeskútnál fordulj vissza, így is Tiéd az érem, valamint a "pusztánfutás" 7,5 km-es élménye!
A nevezési díjadért kapsz, rajtcsomagot, frissítést, egy tál babgulyást, felnőttként egy sört, vagy fröccsöt az ebédhez, fagylalt-kupont, hamisíthatatlan falusi és kis létszámú családias környezet, 50%-os kedvezményt a futás napján a helyi felújított strandfürdőben és értékes ajándékok is várnak a helyezettekre!
Gyere várunk! És vidd tova a jó hírünket!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük