Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2019. július 27. (szo)7.5 / 20kmTápiógyöreTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás részletei

2019/07/27
PUSZTA 20
20 kilométer a Tápió gátján, a pusztában , a tarlók között, tanösvényen, horgásztó mellett és egy üzemen kívüli Téglagyár körül, a faluközpontban! Mindez Falumúzeumban berendezett versenyközpontban, természetvédelmi területen, tökéletes sík vidéken. Ha szeretted a hortobágyi Délibáb-futást.....hát épp Neked való! Amit láthatsz közben az a lomhán, terjengősen folyó Tápió! Vízimadarak, őzek, nyulak és ha szerencséd van róka, talán hód és a pusztán delelő szürke marhagulya! Frissíts a semmi közepén felújított gémeskútnál. Fuss szinte mindig csak előre. Nem kell köröznöd. A táv nem félmaratoni...PUSZTÁN 20K! De ami lesz még....a 60 km-ről is kristálytisztán látható Mátra...éééééés minimum 28-32 *C! Árnyék nulla, néha a szél se fú!
Így a pusztán PUSZTA 20 nem "gyerekjáték"!
Ha ez soknak tűnik, fuss bele az elejébe, majd a gémeskútnál fordulj vissza, így is Tiéd az érem, valamint a "pusztánfutás" 7,5 km-es élménye!
A nevezési díjadért kapsz, rajtcsomagot, frissítést, egy tál babgulyást, felnőttként egy sört, vagy fröccsöt az ebédhez, fagylalt-kupont, hamisíthatatlan falusi és kis létszámú családias környezet, 50%-os kedvezményt a futás napján a helyi felújított strandfürdőben és értékes ajándékok is várnak a helyezettekre!
Gyere várunk! És vidd tova a jó hírünket!

Megosztás