Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
több, mint 30 nap múlva2021. december 31. (pén)nincs adatnincs adatTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Kicsivel több mint egy hónapja vagyunk túl a 2. Gödöllői Kastélyfutamon, ami nagyon jól sikerült és mindenki gazdagabb lett egy csodaszép éremmel.
Sokan kérdezték utána, van-e lehetőség valahogy hozzájutni az éremhez, most érkezett el az idő arra, hogy igennel válaszoljunk 🙂
Aki valamilyen ok (betegség, másik verseny, létszámkorlát, stb.) miatt nem tudott részt venni a versenyen, s így megszerezni ezt a szép érmet, most teljesítheti azt virtuálisan BÁRMIKOR december 31-ig.
Mindössze annyit kell tenniük, hogy a 2500 Ft-os nevezési díjat elutalják a szervező Margita 344,2 TSE számlaszámára (OTP Bank: 11742049-20307402), majd a kiválasztott távot (2,5 km, 5,3 km, 10,5 km, 21 km) BÁRHOL lefutják, az erről szóló igazolást pedig elküldik a fussgodollo@gmail.com címre (fénykép a telefonról, okosóráról).
A fuss.godollo.hu honlapon van lehetőség a nevezésre, ahol a postacímet is meg lehet adni, hova küldjük az érmet.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük