Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2016. február 6. (szo), 10:002.5 / 7 / 10kmBudapest, Óhegy parkTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Tesztfutás, hogy kiderítsük, hogy fittségi állapotod és alábbi intelmek függvényében melyik távra készülő csoportunkba kerülhetsz.

Minicitta – 2.5 km, annak a – kortalan – futónak/gyaloglónak szól ez az edzésterv, aki most kezdi a futást és/vagy túlsúlyos (BMI=testtömeg index 30 felett). Akinek van ideje 10 héten át heti 2-3 edzésre. Aki talán még testnevelésből is felmentett volt az iskolában, de nem szív- és keringési betegség miatt. Akinek ma még stresszben “gazdag”, testmozgásban viszont szegény az életmódja. Aki úgy tudja, hogy egészséges. Aki szeretne sportolni és versenyezni is, valamint vállalja a felkészülés és a versenyzés kihívását!

Midicitta – 7 km, annak a – kortalan - futónak szól, aki most tud 15-20 percet folyamatosan futni a saját tempójában, s ez alatt min. 2 km-t tesz meg

Vivicittá klasszikus táv: 10 km – azon – kortalan - futónak szól, aki most tud minimum 5-6 kilométert futni
saját tempójában, megállás nélkül, 45 percen belül.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük