Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2021. okt. 9. (szo)
2021. okt. 10. (vas)
2 napos0.5 / 2.3 / 5 / 10 / 30 / 42kmBudapest, InfoparkTovábbi infoCímke , , , , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

A SPAR Budapest Maraton® Fesztivál az ország egyik legnépszerűbb szabadidősport-eseménye. 2019-ben közel 31.000 résztvevő futott, gyalogolt a kétnapos esemény sokszínű kínálatának valamelyik távján, de még 2020-ban koronavírus járvány idején is közel 12.000 főt számlált.
Budapest első számú, őszi futófesztiváljára a klasszikus maratonisták mellett a rövidebb távos futókat is várjuk, sőt azokat az egyéni indulókat, baráti társaságokat és családokat is, akik talán életükben először kóstolnak bele egy ilyen esemény hangulatába. A szurkolóknak is rendkívül sokszínű programokkal kedveskedünk.
OKTÓBER 9. SZOMBAT
A SPAR Budapest Maraton Fesztivált indító szombati nap hagyományosan a családoké, a gyerekeké, illetve azoké, akik a rövidebb távokat választják:
SPAR Verde (10 km)
SPAR Minimaraton (5 km)
SPAR Maratonka (2,3 km)
SPAR enjoy. Gyaloglás (2,3 km)
SPAR Családi Futás (500 m)
FODISZ Esélyegyenlőségi Futam (500 m)
SPAR 4×2 km váltó
OKTÓBER 10. VASÁRNAP
Vasárnap az egyéni maratonisták mellett párosok és csapatok is teljesítik a 42 kilométeres távot, valamint a maratoni szám előszobájaként számon tartott 30 kilométeres táv mezőnye is együtt fut velük.
36. SPAR Budapest Maraton®
SPAR Budapest Maraton® párban
SPAR Maratonstaféta
SPAR 30 k
Részletek és nevezés:
https://www.sparbudapestmaraton.hu/
Az eseményen az általános futamok mellett számos szakmai különversenyben is próbára teheted magad, jótékonykodhatsz, a felkészítő versenyeken pedig megvetheted a lábad a közösségi futóéletben.
A 2020 nagy pillanatai:
https://www.facebook.com/watch/?v=1323967384619570

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük