Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2021. szeptember 4. (szo)2.3 / 7kmNyáregyházaTovábbi infoCímke , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

‼️Új, őszi időpont: szeptember 4.‼️
Az új időponttal kapcsolatos közleményünket alább olvashatod ▶
http://bit.ly/ujidopont-brutalfutas
Jubileumi Brutálfutással várunk szeptember 4-én! Keresd meg magadban a kalandort, vagy a gyermeket, állj rajthoz és éld át életed leghosszabb és legvidámabb 7 kilométerét! Amit biztosan fogsz: kúszni, mászni, csúszni, bújni, ugrani, sarazni, vizezni, dagonyázni, de leginkább nevetni!
A Brutálfutás 10.0-n megtanulhatod, hogyan kell átesni egy szalmabálán és hogy miért nehéz kiszabadulni az álcaháló alól. Azt, hogy a szögesdrót szúr és hogy kúszni csak hason lehet, négykézláb nem. A sárnak nincs is rossz íze. A vizes domboldal bizony csúszik. Vannak tavak, melyek mélyebbek, mint gondolnánk. Eltévedni bárhol el lehet. A sárbarna divatos szín és mindenkinek jól áll. Cipőt kötni időre nem is olyan egyszerű. Az autógumi a kocsira való, nem a futópályára. Az élet drága kincs.
A klasszikus Brutálfutás egy 7 km hosszú pályából áll, amely 35 akadályt tartalmaz. A résztvevők futamokban rajtolnak 10- és 15 óra között. Akik ezen a távon szeretnének indulni, először nevezniük kell, azonban regisztrációjuk akkor válik teljessé, ha futamot is választottak. Ezt a versenyzők a befizetett, visszaigazolt nevezésük birtokában az online nevezési felületen tudják megtenni, a futamregisztráció menüpontot kiválasztva.
Az idei év újdonsága a 2,3 km-es táv 16 akadállyal, melyet gyerekeknek, kísérőknek és kezdőknek ajánlunk. Ez a kategória 9:00 órakor rajtol, futamregisztrációra itt nincs szükség.
Nevezz most, hogy részt vehess a szezon egyik legvidámabb eseményén!
Kedvcsinálónak íme a 2020-as esemény rövidfilmje:
https://youtu.be/h8mFBPGUjgQ
Részletek ▶ http://www.brutalfutas.hu

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük