Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. szeptember 12. (szo)15kmBudafapusztaTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

Egy esemény, ahol a futás mellet a gasztronómiába is belekóstolunk a Vörcsöki-hegyen.

Találkozó: Budafai Arborétum parkoló
Időpont: 14:00 óra
Futás indítása 15:00
Érkezés a célba: ~17:00
Táv: 15 km valódi terep!

Budafai Arborétum parkolójában találkozunk, itt lesz egy óra szabadidő, amíg a gépjárműveket átlogisztikázzuk a célállomásra (összesen 8 db autót tudunk átvinni!).
15:00 órakor indul a futás, valódi terep, dombokkal, hegyekkel, lejtőkkel, az aktuális időjárás szerinti nehezítésekkel.
Cél a Vörcsöki-hegy. Itt remek kilátásunk nyílik a tájra és egy szuper esti vacsorára. A vacsora tartalmas gulyásból (marha, vargánya és egyéb helyi ízletes holmik lesznek benne), sajtos-tejfölös lángosból és borkóstolóból áll. Mindez a hegyen található Pál Pince jóvoltából. A vacsorára belépő a kitűzött táv lefutása.

A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött!!!=> kanizsaifutoklub@citromail.hu

Mindenkit szeretettel várunk, aki szereti a futást, az ízletes vacsorát, a jó bort, le tudja futni 15 km terepes szakaszt és regisztrál.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük