Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

11. MérőMaraton (2023-03-25)

Futás info

futónaptár
vége2022. december 10. (szo)0.3 / 1.5 / 7kmSzőregTovábbi infoCímke , , , , , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Alig vártuk ezt a pillanatot!
Örömmel adjuk hírül, hogy 2 év kényszerszünet után végre együtt futhatunk 2022. december 10.-én a Szőregi Jótékonysági 🎅 Mikulás futáson!
Reméljük, hogy minél több környékbeli gyermekhez, felnőtthöz, családhoz eljut ez a már hagyománynak mondható, remek hangulatú, közösségi esemény és az idei évben is sokan lesznek, akik velünk futva az aktív kikapcsolódás, sportolás mellett egy nemes ügyért is tesznek! 🙏💙
A jótékonysági futás nevezési díjaiból befolyt összeggel a szőregi gyermekintézmények ajánlásával, intézményenként 1-1 rászoruló családot támogatunk tartós élelmiszer vásárlással!
A Szőregi Jótékonysági Mikulás - futás nem hivatalos verseny, hanem közösségi futás! De kategóriánként a leggyorsabb futókat ajándékkal is megjutalmazzuk 🙂
A rendezvény célja: közösségépítés, egy jó hangulatú futóesemény lebonyolítása, az aktív életmód és a futás népszerűsítése, jótékonykodás

IDŐPONT:
2022.12.10. szombat 9 óra 30 perc
HELYSZÍN:
6771 Szőreg, Sportpálya – Pálya tér
Rajt és cél, valamint versenyközpont: 6771 Szőreg, Sportpálya – Pálya tér
NEVEZÉSI DÍJ:
- Gyermekek részére 14 éves korig 900 ft
- Felnőttek részére 1800 ft

A nevezési díjon felül bármilyen összegű felajánlást szeretettel fogadunk, melyet a helyszínen lévő gyűjtődobozba helyezhetnek majd el!

NEVEZÉS:
- A részvétel előnevezéshez kötött, mely az alábbi regisztrációs űrlap kitöltéséve történik 👇
REGISZTRÁCIÓS LINK:
https://forms.gle/dteYcsmZ7vCxCEr98
Helyszíni nevezésre csak korlátozott számban lesz lehetőség!
- Előnevezés 2022. December 1. 18 óráig. Az ezután beérkezett nevezéseket már nem tudjuk elfogadni!
- Az előnevezők részére biztosítjuk a táv teljesítése után a befutóérmet és a névre szóló emléklapot!
- Helyszínen történő nevezés esetén a befutóérmet és az emléklapot nem tudjuk garantálni, a készlet erejéig tudjuk átadni! Annak, akinek nem jut, pótlólag megrendeljük és lesz lehetőség utólagos átvételre!
- Az eseményre történő jelentkezés akkor válik érvényes nevezéssé, ha a nevezési díj a regisztrációt követő 4 munkanapon belül, de legkésőbb 2022. december 1. 18:00 óráig beérkezik a regisztráció után automatikusan küldött e-mailben megadott számlaszámra. Kérjük, hogy a közlemény mezőbe a nevet és születési évet írjanak be.

VÁLASZTHATÓ TÁVOK:
- Krampuszka, 300 méter, bölcsődéseknek, óvodásoknak
- Hóember, 1500 méter, iskolásoknak, felnőtteknek, családoknak
- Mikulás, 7000 méter, iskolásoknak, felnőtteknek

ÚTVONALAK:
Az 1500 méteres és az 7000 méteres táv egy része erdős részen is halad, ahová lépcsőn lehet lejutni, valamint betonkockákon kell futni. A távok emiatt babakocsival nem vagy a futó saját felelősségére teljesíthetők!

300 méter útvonala: RAJT/CÉL: Sportpálya bejárata, Pálya tér – Vaspálya utca sarok előtt fordító

1500 méter útvonala: RAJT/CÉL: Sportpálya bejárata, Pálya tér – sarkon balra kanyarodva Vaspálya utca – vasúti sínek előtt balra kanyarodva Palackozó utca – balra kanyarodva be az erdőbe – erdőből kiérve balra kanyarodva Pálya tér célkapu felé

7000 méter útvonala: RAJT/CÉL: Sportpálya bejárata, Pálya tér – egyenesen Mályva utca – egyenesen Tulipán utca végig a Makai útig – a sarkon balra kanyarodva Makai út járda – következő sarkon balra kanyarodva Barázda utca – egyenesen Kisszőlő utca – az utca végén balra kanyarodni majd egyből jobbra a temető előtt a Vaspálya utcára – vasúti sínek előtt balra kanyarodva Palackozó utca – balra kanyarodva be az erdőbe – erdőből kiérve balra kanyarodva Pálya tér célkapu felé
Ezt a kört 2x kell teljesíteni!

Az online nevezéssel illetve helyszíni nevezés esetén a nevezési lap kitöltésével és aláírásával a résztvevő elfogadja az esemény kiírás és futáshoz kapcsolódó szabályzat feltételeit!
A futáson részt vehet minden felkészült futó, aki elfogadja az eseménykiírásba foglalt feltételeket!
Minden futó kijelenti, hogy a sportrendezvényen saját felelősségére vesz részt, egészségi állapota lehetővé teszi a rendezvényen való indulást. A szervezők semmilyen bekövetkező egészségügyi problémáért nem vállalnak felelősséget!
Minden futó beleegyezik abba, hogy a sportrendezvényen készült kép- és videofelvételek jóváhagyás nélkül felhasználásra kerüljenek!
Minden futó hozzájárul, a nevezési lapon közölt adatok nyilvántartásba vételéhez!
A megadott személyes adatokat a rendezőség harmadik fél részére nem adja át, azokat kapcsolattartási céllal, valamint a rendezvény lebonyolításához használja fel!

Az eseményen értékmegőrzést nem vállalunk! Csomagmegőrzésre lesz lehetőség, de az elhelyezett csomagokért felelősséget nem vállalunk!
A képek az esemény után letölthetők és megoszthatók!
Az esemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység csak a szervezők előzetes engedélyével, egyeztetett formában és módon végezhető!
A Szervezők fenntartják az útvonal-, program- és időpont változtatás jogát!
A rendezvényen engedélyezett a kutyával futás!

A kutyás futás feltételei:
- kizárólag egészséges és jól szocializált kutyával indulhat a futó
- kötelező futószáron/pórázon tartani az ebet
- a kutya legyen az azonosítására szolgáló mikrochippel ellátva és rendelkezzen a kötelező oltásokkal
- a kutyás futó igyekezzen mindent megtenni annak érdekében, hogy a többi futót minél kevésbé zavarja

Minden érdeklődőt szeretettel vár a Mikulás futás szervező csapat!
Király Anita szervező

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük