Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2021. november 20. (szo)11 / 21kmSándorfalvaTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Útvonal (https://www.google.com/maps/d/edit...)
Határozottan TEREP! Bokára vigyázni!
21 km: A Szegedi Fehértó védett területén, a darvak éjszakázó helyeit megkerülve, a varázslatos alföldi tórendszer gátjain. Először Sándorfalván a Szegedi utcára és azon Dél-Keletre és maradunk a töltésen. A Macskási rétet körbefutjuk és a tavakat szegélyező töltésen haladunk a táblákkal jelzett irányba. Kb. 5,5 kmnél lesz az 1. frissítő, ahol balra fordulunk és a táblákat követve dél felé jutunk a főcsatornáig, ami mellett nyugati irányban érjük el a 2. frissítőpontot a kutatóháznál. Itt észak felé haladunk tovább a töltésen a majd a leendő bivalyrezervátum területén keresztül a táblákat követve teszünk egy kitérőt, majd bal kéz felöl egy csatorna mellett haladva a 11. tó partján., észak felé az 1. frissítőpont felé ami egyben a 3. is. Innen az útvonal megegyezik az elejével fordított irányban a gátrendszeren a Macskási rét mellett, Sándorfalvára a Pallavicini kastélyhoz a célba.
11 km: Új útvonal! Ugyanazon az útvonalon, mint a 21 km-en a rajttól a frissítőig, ami egyben fordító, majd ugyan azon az úton vissza a célba.
Nevezési díjak
Minden távon egységesen: 5000 Ft.
Helyszíni nevezés: 6000 Ft
Rajtok: 11:00 és 11:10 között.
Versenyközpont: Sándorfalva, Pallavicini kastély, Sándorfalva, Szabadság tér 6.
Rajt és cél: Sándorfalva, Pallavicini kastély
Nevezés online előre november 12-ig!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük