Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2017. szeptember 17. (vas), 09:001 / 3 / 7 / 14 / 21 / 28kmDunaharasztiTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Versenykiírás

III. Haraszti Futóparty 2017

Rendezvény időpont: 2017. szeptember 17.

Helyszín: Dunaharaszti, Baktay tér

Rendezők

Dunaharaszti Nádor Lakóparkért Egyesület

Fut a Haraszti

Versenyközpont, rajt-cél: Dunaharaszti Baktay tér

Nevezés, rajtcsomag átvétel, információs pult a versenyközpontban, az Öltöző, Ruhatár, WC a versenyközpont közelében lesz megtalálható.

Figyelem! A ruhatárban értékmegőrzést nem vállalunk! A ruhatár délután 3:30 óráig fog üzemelni.

Útvonal:

Az útvonal a rendezvény honlapján és a Facebook oldalon kerül feltüntetésre.

Távok, rajtidőpontok:

· 10:00 óra: 28 km - ezen a távon 14 éven aluliak nem indulhatnak!

· 10:00 óra: 21 km - ezen a távon 14 éven aluliak nem indulhatnak!

· 10:20 óra: 14 km – ezen a távon 10 éven aluliak nem indulhatnak!

· 10:20 óra: 7 km

· 9:10 óra: 3 km

· 9:00 óra: 1 km

Korcsoportok: (a születési év számít csak, születési hónapot, napot nem veszünk figyelembe)

· 14 év alatt (2003-ban és utána születettek)

· 15 – 40 év között (2002 – 1977 között születettek)

· 41 – 50 év között (1976 – 1967 között születettek)

· 51 – 60 év között (1966 – 1957 között születettek)

· 60 év felett (1958 és előtte születettek)

Díjazás:

Az abszolút 1-3. helyezett távonként (külön női és külön férfi) díjazásban részesül. Ezen kívül korcsoportonként (külön női és külön férfi) az első 3 helyezettet díjazzuk.

Frissítés:

A futópályán lesznek frissítő állomások (víz, ISO ital, banán, szőlőcukor stb.) illetve a célban további frissítésre is lesz lehetőség. Amennyiben 20 foknál magasabb hőmérséklet várható, akkor több frissítő pont kerül kialakításra.
A frissítőpontok végleges helyét és tartalmát az útvonallal együtt majd közöljük a honlapunkon és a Facebook oldalon.

Parkolás:

A honlapon és a Facebook oldalra felkerül majd egy térkép, amely jelzi a rajt és célhelyet és a parkolási lehetőségeket.

Rajtszám átvétel:

A verseny napján a helyszínen 7:30 órától 9:30 óráig lehetséges. Ha a szervező korábbi időpontban is lehetőséget biztosít a rajtcsomag átvételére, akkor azt széles körben meghirdeti.

Nevezési információk:

Előnevezés: http://www.nevezes.hu/dunaharaszti. Határidő: 2017. szeptember 04. éjfél. Ezt követően már csak helyszíni nevezésre lesz lehetőség. Regisztráció az 1km-es távra rövidesen a futaharaszti.blogspot.hu –n.

A verseny rendezői szervezési okok miatt fenntartják a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozzák, a nevezést hamarabb lezárják.

Korhatár:

A 28 illetve a 21 km-es futáson a 14 évesnél idősebbek, a 14km futáson pedig 10 évesnél idősebbek indulhatnak. A többi távon nincs korhatár.

Nevezési díjak:

Szept. 4 . Éjfélig

1000 m - ingyenes, de regisztrációhoz kötött

3 km - 800 Ft

7 km - 1.500,- Ft

14 km - 2.500,- Ft

Félmaraton - 3.500,- Ft

28km - 4.000,- Ft

2017. szept. 05-től

1000 m - ingyenes

3 km - 1000,- Ft

7 km - 2.500,- Ft

14 km - 3.500,- Ft

21 km - 4.500,- Ft

28 km - 5.000,-

A megadott árak egy főre vonatkoznak. A nevezés csak akkor érvényes, ha a nevezési díj megérkezett a szervező számlájára. A fenti nevezési díjaknak 2017. szept. 04. éjfélig be kell érkeznie. Utaláskor a közlemény rovatba írd be a nevezéskor kapott kódszámot, hogy a befizetéseket könnyebben tudjuk beazonosítani. Ha előre beneveztél, de csak a helyszínen fizetsz, akkor a helyszíni nevezési díjat kell kifizetned! Érvényes nevezés esetében a versenyzőt feltüntetjük a honlapon elérhető rajtlistán. A verseny rendezői szervezési okok miatt a résztvevők számát korlátozhatják.

Helyszíni nevezés:

Az előnevezési határidő után már csak a helyszínen tudsz nevezni a Versenyközpontban 2017. szeptember 17. 7.30-09.30-ig. A helyszíni nevezésnél csak készpénzes fizetés lehetséges és nincs garantált csomag.

Fizetés:

A nevezési díj befizetése átutalással lehetséges a Dunaharaszti Nádor Lakóparkért Egyesület Erste Banknál vezetett 11600006-00000000-64582629 számlaszámú bankszámlájára.

Az átutalásnál a közleményben a versenyzőnek meg kell adnia a nevét, a születési évét és a távot.

A nevezési díj tartalmaz:

· részvételt a versenyen

· komplett frissítést a pályán

· további frissítést a célban

· elektronikus időmérést

· ingyenesen letölthető fotókat a versenyről

orvosi felügyeletet

· biztosított útvonalat

· Rajt- és befutócsomagot: támogatóink ajándékait (előnevezőknek garantáljuk)

· egyedi emlékérmet

· a versenyhez kapcsolódó kiegészítő programokat

· az esemény pólója nem kötelező része a rajtcsomagnak; rövidesen bemutatjuk a pólót, és abból lehetőség van rendelni 2.200,- Ft/db áron.

Egyéb szabályok:

· Szintidő: a 28km-es távon 3:30 óra, a félmaraton versenyen 3 óra, a 14 km-es távon 2 óra, a 7 km-es távon 1 óra. A 28 km-es futáson a 4. körre csak az indulhat, aki a 21 km-t teljesíti 2:30 alatt.

· A nevezéssel minden induló elfogadja a versenyszabályokat. Ezzel tudomásul veszik, hogy a versenyen mindenki a saját felelősségére indul, a nevező kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a versenyen való részvétel feltételének, és elfogadja, hogy a verseny rendezői bármelyik versenyző egészségkárosodásáért, vagy a versennyel összefüggésben keletkezett káraikért kártérítésre nem kötelezhetők.

· A babakocsis, kerekesszékes és handbike-os versenyzők a mezőny előtt 5-10 perccel kerülnek elindításra, saját felelősségre indulnak.

· Értékmegőrzést a verseny rendezői nem vállalnak!

· A rajtszámot kérjük elől viselni, jól látható helyen. A rajtszámot összehajtani nem szabad, a rögzítéshez biztosítótűt a rajtcsomagban és a versenyközpontban is talál a versenyző. Kizárásra kerül az a versenyző, aki rajtszámát összehajtja, letakarja, leveszi, valamint aki nem teljesíti a verseny – szervezők által kitűzött – teljes távját, vagy a nevezési lapot nem a valóságnak megfelelő adatokkal, illetve hiányosan tölti ki, továbbá a chipet nem rendeltetésszerűen használja.

· A futóverseny útvonalát elhagyó, a versenyző társakkal szemben sportszerűtlen magatartást tanúsító versenyzők a versenyből kizárásra kerülnek. Nem számít útvonal elhagyásnak az útközben a mobil WC-t használat miatti kiállás.

· A versenyen kísérő autó, kerékpár használata kizárólag a szervezők részére megengedett.

· A verseny eredményeit a helyszínen folyamatosan kifüggesztjük illetve honlapunkon megjelenítjük.

· A verseny útvonalán görkorcsolyázni, kerékpározni, rajtszám nélkül vagy kutyával futni tilos.

· A sportesemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység, vagy más futóverseny népszerűsítése csak a rendezők előzetes engedélyével, egyeztetett formában és módon végezhető.

· A verseny rendezői szervezési okok miatt fenntartják a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozzák, a nevezést bármikor lezárják.

· A verseny rendezői fenntartják az útvonal, a távok, a program és időpont változtatás jogát.

· A verseny rendezői fenntartják a jogot, hogy a versenyről és versenyzőkről fotót és filmet készítsenek, melyek a továbbiakban a rendezők tulajdonát képezik. A készült fotókat és filmeket a rendezők szabadon felhasználhatják reklám és egyéb kommunikációs anyagaikban (pl. óriásplakát, szórólap), ezért a fotón szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.

· A verseny esős, hideg időben is megrendezésre kerül. Veszélyes, szélsőséges körülmények esetén ugyanakkor a szervező dönthet úgy, hogy az eseményt elhalasztja, vagy eltörli. Ebben az esetben a szervező lehetőségei függvényében mindent megtesz az érintettek kártalanítása érdekében.

· A nevezés megtörténte és a nevezési díj befizetése után a versenyen történő részvétel lemondására 2017. szept. 12. éjfélig van lehetőség a nevezési jog másik versenyzőnek történő átadásával vagy anélkül. Nevezési díjat nem áll módunkban visszautalni.

· Az óvás díja 5.000.-Ft, melyet a verseny napján a szintidő lejártát követő 1 órán belül lehet benyújtani személyesen, a főszervező részére.

· A nevezési lap kitöltésével és aláírásával, illetve az online nevezéssel a versenyző elfogadja a versenyszabályzat feltételeit.

· A nevezési lap (akár online, akár a helyszínen) kitöltése önkéntes adatközlés is. A nevező hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvény szervezői a nevezéskor megadott adatokat adatbázisukban tárolják.

· A versenyre történő nevezés során a versenykiírás jelentkezési feltételeinek elfogadásával a nevező elfogadja, hogy a jelentkezés során megadott e-mail címre a rendezőség a versennyel kapcsolatos hírlevelet küldjön.

Megosztás