Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Ez a futás elmaradt...

Futás info

futónaptár
További infoCímke ,

A futás részletei

A nagy sikerre való tekintettel, második alkalommal rendezzük meg Gödöllőn a Kastélyfutamot 2020. április 26-án - több kategóriában.

Köszönjük mindenkinek, aki tavaly ellátogatott hozzánk és részt vett a futóversenyen akár futóként, akár kísérőként. Kis aggodalommal engedtük útjára első versenyünket, tudtuk, hogy minden első lépés nehéz. De a létszám és a sok pozitív visszajelzés megerősítette bennünk, hogy az irány jó, és bár van még hova fejlődnünk, de érdemes is :)
Idén is kb. 1000 főre számítunk, a nevezési díjakról bővebben a honlapon lehet tájékozódni, az összes szükséges információ is ott található meg. A legkedvezményesebb nevezési időszak március 15-ig tart, a verseny napjához közeledve pedig emelkedik.
http://fussgodollo.hu/

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük