Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt a kormány minden rendezvényt általánosan betiltott, így nagy valószínűséggel azok a futások sem lesznek megtartva, ahol nem frissítik az infókat. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), jelezzétek felénk! Köszönjük!

Ha valahol mégis megtartják a futást, akkor magánvélemény, egy ápoló barátjaként: #maradjotthon

Szintén köszi!

Futás info

futónaptár
több, mint 3 hét múlva2020. április 26. (vas)2.5 / 5.3 / 10.6 / 21.2kmGödöllőTovábbi infoCímke ,

A futás részletei

A nagy sikerre való tekintettel, második alkalommal rendezzük meg Gödöllőn a Kastélyfutamot 2020. április 26-án - több kategóriában.

Köszönjük mindenkinek, aki tavaly ellátogatott hozzánk és részt vett a futóversenyen akár futóként, akár kísérőként. Kis aggodalommal engedtük útjára első versenyünket, tudtuk, hogy minden első lépés nehéz. De a létszám és a sok pozitív visszajelzés megerősítette bennünk, hogy az irány jó, és bár van még hova fejlődnünk, de érdemes is :)
Idén is kb. 1000 főre számítunk, a nevezési díjakról bővebben a honlapon lehet tájékozódni, az összes szükséges információ is ott található meg. A legkedvezményesebb nevezési időszak március 15-ig tart, a verseny napjához közeledve pedig emelkedik.
http://fussgodollo.hu/

Megosztás

Időjárás előrejelzés

Több, mint 3 nap múlva lesz a futás. Nézz vissza később...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük