Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2019. május 26. (vas)1.5 / 2.5 / 5 / 7.5 / 10kmDebrecenTovábbi infoCímke , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Egy nap az évben amikor hivatalosan is TÜNDÉRRÉ válhattok!

A rendezvény fővédnöke:
Dr. Zacher Gábor toxikológus, egyetemi docens

Alapítványunk évente kizárólag egyszer avatja hivatalosan is TÜNDÉREIT a TündérFutás jótékonysági futógáláján, ami INGYENES! Az lesz igazi tündér aki nyakában lóg majd a BEFUTÓÉREM. Gyere fuss, vagy akár gyalogolj a fogyatékkal élő lúrkókért! Minden célbaérő BEFUTÓÉRMET és FINISHCSONYGOT kap! A futamok között ingyenes programok, frissítők, ugrálóvár, trambulin, mese és riportsátor, várja az érdeklődőket.

Távok: 1.5 km, 2.5 km, 5 km, 7.5 km és 10 km. Az 1.5 km-es táv (TündérFutam) egyben a kicsik távja is. Itt indulni fog kutyás futó, kerekesszékes gyermek, és vak gyermek is. Érdemes infózni a következő helyeken ⬇️

Versenykiírás:

http://www.tunderkor.hu/3-tunderfutas-versenykiiras/

Online nevezés:

http://www.tunderkor.hu/3-tunderfutas-elonevezes/

A helyszínen is lehet nevezni, de érdemes ezt előre megtenni hiszen az korlátozott.

“Tettekkel a szavak helyett”

Megosztás