Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2019. november 30. (szo), 09:005.3kmTörökbálintTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Törökbálinti Hendikep

A futás világa sokak számára monoton, de egy kis természettel és játékossággal fűszerezve élvezetes; a rendszeres állapotfelmérést, az egészség megőrzését, a természetben végzett testmozgást szolgálja.

Egy rendkívüli futóversenyt ajánlok figyelmedbe! A lassan 21 éves TÖRÖKBÁLINTI HENDIKEP minden hónap utolsó szombatján 9:30 órakor indul a Dióskertből. Miért különleges? Azért, mert itt nem egyszerre indulnak a futók, hanem az előző havi beérkezés fordított sorrendjében. Elsőként a leglassabb indul, és éppen annyival rajtol később a leggyorsabb, amennyivel előbb ért be a múlt hónapban.

Ha mindenki ugyanannyi idő alatt futná le a távot, mint egy hónapja, 10:00 órakor egyszerre érne be az egész mezőny. De ez persze soha nincs így! Minden hónap új. Hol te javítasz többet, hol a társad, hol te érsz be előbb, hol ő. Játék a többiekkel és magaddal. És tudod, ki nyer az adott hónapban? Nem a leggyorsabb, hanem aki a legtöbbet javítja a múlt havi idején! Az 5,3 km-es útvonal szép erdei terepen kanyarog.

Futás közben látod az erdő változását és az edzettséged alakulását is hónapról hónapra. Jó lehetőség rendszeres családi programként, baráti társaságok összekovácsolására, egyéb sport-tevékenységek támogatására. Hiszen a futás – szinte – minden sport alapja.

Ha érdekel a verseny, jelentkezz be a Törökbálinti Hendikep facebook csoportba! Ott miden tudnivalót megtalálsz majd. Az helyi iskolák diákjai pontokat gyűjtenek egy éves kupa-sorozatban, és minden alkalommal egy-egy tesi ötöst kapnak az indulásért. A versenysorozat nevezési díja egész évre 2400 Ft, de lehet 1, 3 vagy 6 hónapra is fizetni. Januártól egy pontversenyt is útjára indíttottunk, amiben a havi részvétel, a saját időd megjavítása és a futamgyőzelem is pontokat ér.

Várunk minden hónap utolsó szombatján, 9:00 körül a Dióskertben, hogy nevezni is legyen időd!

Fernengel András és Lukács Lóránt
TÉTE (Törökbálinti Életmód és Tömegsport Egyesület)

Törökbálint, Dióskert, minden hó utolsó szombatja, 9:00, 1,5 óra,

https://www.facebook.com/groups/132868687333740/
fernengel.andras@trefort.elte.hu, 205359664

Megosztás